Wat klanten over mij zeggen

Referenties

Janine is een fijn persoon om mee samen te werken. Een echte sparringpartner marketingcommunicatie die proactief met ons meedenkt en veel werk uit handen neemt. Van het maken van een contentkalender en planning tot en met het zelf schrijven en publiceren van content op onze site en social media.
Kristel Seinhorst
Directie medisch adviesbureau 1MA, Rosmalen
Janine is al jaren mijn tekstschrijver en adviseur. Ze schrijft blogs en actualiseert de content op mijn site en LinkedIn voor me. Dankzij haar focus en gerichte aanpak word ik echt bekender als architect van duurzame projecten. Ik merk dat steeds meer nieuwe klanten mij daarvoor weten te vinden!
Hein Warnaars
Architect Warnaars, B,oemendaal
Met volle tevredenheid kijk ik terug op de samenwerking met Janine en behaalde resultaten. Vooraf komt ze met een reƫle kosteninschatting en planning. Ze redigeerde onder andere mijn webteksten. Mijn content is nu goed leesbaar, SEO-proof en gegarandeerd foutloos. Met de juiste toon, inhoud en opbouw.
Marion Welling
Welling Search | Execitive & Interim marcomtalent, Huizen
We werken regelmatig met Janine samen om (nieuw) zorgaanbod bekender te maken en onze site te actualiseren. Zij vertaalt de communicatieboodschap naar creatieve, leesbare teksten. Janine weet wat een tekst nodig heeft en kan zich goed verplaatsen in onze doelgroepen.
Aysel Disbudak
Directeur Unalzorg, Amsterdam
Lof voor jouwconcrete vertaling van ons beleid naar de praktijk.
De Hartekamp Groep
Divisie B&O, Heemstede
Bij elke tekstversie die ik schreef kreeg ik duidelijke feedback, waarmee ik zelf weer verder kon.
Mariolein Boerrigter
Boerrigter ergotherapie, Amsterdam
Jouw feedback verhelderde de inhoud en navigatie van mijn site direct.
Angela Tromer
Tromer Consultancy, Traing & Coaching
Je bent doortastend en bespaart ons veel werk!
Rob Zoon
Thoolen, Overveen
Scroll naar boven