Sterk plan

Het contentplan is de inhoudelijke basis voor alle content die gemaakt wordt. In het plan staat bij wie je wil opvallen en waarmee precies. Mijn advies staat erin over de soorten content die nodig zijn en de duur en frequentie van de contentcampagne. Ook een eerste lijst onderwerpen die de doelgroep aanspreken. Het contentplan zorgt voor inhoudelijke focus, samenhang en herkenbaarheid. 

 

Waarover de content in grote lijnen zou moeten gaan, dat bedenken we samen. Ik vul de lijst onderwerpen aan met relevante zoektermen uit de SEO-vragenlijst die jij invult. Dan kan Google de content beter vinden als mensen ernaar zoeken. Ik maak een contentkalender met de planning van alle te maken content. Het plan is de rode draad door alle teksten en andere content.  

In 4 stappen bekend

4 stappenplan STERK MERK COMMUNICATIE. Haarlem

1. Samen de focus bepalen

Bij wie wil je bekender worden? Waarmee onderscheid je je van concurrenten? Welk verschil is voor jouw (potentiële) klanten het belangrijkst en opvallendst? Dat is de essentie die klanten onthouden. 

2. Welke inhoud boeit je klanten

Jouw kennis en kunde is waardevol voor je klanten, maar waarmee trek je hun aandacht? Welke onderwerpen boeien en raken hen echt? Leef je in en bedenk wat zij interessant of leuk vinden. 

3. Val op door wat je online deelt

Je kiest onderwerpen die je klanten boeien én waarmee jij iets van je expertise en waarde voor klanten laat zien. Communiceer daarover regelmatig op je site en social media en val op door je eigen, herkenbare stijl.

4. Versterk de band en herinnering

Bekend worden en blijven gaat niet vanzelf. Het positieve beeld en gevoel vervaagt als je het niet af en toe weer oproept. Met verse content, focus en samenhang veranker je je goede naam in ieders geheugen.