Sterke teksten

Ik zorg voor pakkende teksten en andere content voor je site en social media. Maatwerk waarmee je opvalt en een goede indruk achterlaat. Geen losse flodders, maar een stroom met elkaar samenhangende content. Lekker leesbaar en herkenbaar. Over onderwerpen die je doelgroep aanspreken. Afgeleid van je vak, werkwijze en visie. Ook zeker persoonlijkere blogs over wat jij belangrijk vindt in je vak en leven. 

Zo leren mensen je steeds een beetje beter kennen en vertrouwen. Daardoor onthouden ze je naam en expertise. En, als het erop aankomt, dan bellen ze jóu in plaats van je concurrent.

Contentkalender

De hoofdonderwerpen bedenken we samen. Ze zijn onderdeel van het contentplan, de inhoudelijke basis voor alle content die we gaan maken. Ik maak ook een contentkalender met een overzicht van de te maken content en de globale planning daarvan. Per periode maak ik een gedetailleerde planning met alle acties en wie wat doet, van het plannen van een teamoverleg tot en met het publiceren van content. Alle intern betrokkenen kunnen toegang krijgen tot de contentkalender en op voorstellen en concepten reageren. Zo staat alle communicatie erover op één vaste plek. 

1 + 1 = 3

1+1=3 Jouw waarde + mijn content = meer bekendheid

Laten we kennismaken

Scroll naar boven