Algemene voorwaarden van JHS | STERK MERK COMMUNICATIE en JHS | TEKSTEN

De eenmanszaak van Janine H. Scheper heeft 2 handelsnamen: communicatiebureau JHS | STERK MERK COMMUNICATIE en tekstbureau JHS | TEKSTEN. De algemene voorwaarden horen bij mijn offerte voor nieuwe opdrachten en gelden voor de overeenkomst die ik met een opdrachtgever sluit en voor alle (deel)opdrachten die ik uitvoer. 

Algemene voorwaarden van JHS | STERK MERK COMMUNICATIE en JHS | TEKSTEN m.i.v. 01.09.2022 (PDF) >>

 

Mijn algemene voorwaarden zijn grotendeels gebaseerd op de algemene voorwaarden die beroepsvereniging TEKSTNET voor de aangesloten tekstprofessionals heeft opgesteld. Ik ben sinds 2000 lid van TEKSTNET en inmiddels erkend Pluslid.

 

JHS is erkend Pluslid van beroepsvereniging voor tekstprofessionals TEKSTNET
Logo JHS TEKSTEN
Scroll naar boven